Bra elektriker på Kungsholmen

God morgon kära läsare och välkommen till min blogg där temat för dagen är elektriker. Lägenheten som min fru och jag köpt på Kungsholmen är en gammal våning. Vacker och charmig men här behövdes vissa uppdateringar. Elektriciteten och elsäkerheten var det vi prioriterade först, när vi flyttade in. Då vi är nyinflyttade på Kungsholmen valde vi elektriker i närheten. Valet blev AWJ Elteknik AB, eftersom ordföranden i vår bostadsrättsförening rekommenderade denna firma. 

  

Efter att jag kontaktat firman, tog det bara några dagar innan elektrikern kom hit. Vi ville ha extra eldragningar och uttag för tvättmaskin/torktumlare, uttag för handukstork, flera extra uttag för lampor och så kollade vi på annat, såsom möjligheten att installera spotlights i taken och då vi insåg behovet av att installera ett alarm tittade elektrikern även på möjligheten att dra el fram till själva alarmet vid lägenhetsdörren. 

  

Nu när julen snart är här är här och det är mörkt ute är det gott att alla elarbeten har utförts. Inomhus har vi nu både funktionella och mysiga belysningar som lyser upp fint i mörkret. Det märktes att elektrikern som kom ifrån AWJ Elteknik AB var både rutinerad och säker, han hade alla nödvändiga certifikat inom elinstallationer, elservice och felsökning. Vi är så nöjda med resultatet. Det var viktigt för oss att anlita en lokal elektriker och vi kommer utan tvekan att anlita oss av denna firma igen, om det behövs. Eftersom jag och flera grannar här i huset anlitat denna firma, vågar jag påstå att detta är en firma som många fler skulle kunna ha nytta av. Behöver du en elektriker skulle jag rekommendera dig att höra av dig till AWJ Elteknik AB. 

Du gillar kanske också...