Ny elinstallation i sommarstugan

Hej och hallå på er alla mina härliga och fantastiskt trevliga läsare som gång efter annan kommer tillbaka till mig och min blogg för att läsa om vad det är för saker som jag väljer att skriva om här. Idag hade jag tänkt att jag skulle prata med er om en elektriker i Höör med omnejd som heter El-Basen Skåne. 

Det här är ett företag som vi vände oss till när vi behövde hjälp inom elservice i vår sommarstuga. Mina man och jag älskar vår sommarstuga i Höör, det är så vacker i Höör med en djurpark och vackra bokskogar så här vill vi tillbringa all vår lediga tid. Det var väldigt omodernt i stugan fram till dess att vi renoverade, och det var även dags att modernisera elen. Det var bara ett par kontakter tidigare och vi ville ha fler väggurtag och även några snygga infällda spotlights i taket. Vi sökte efter någon elektriker i Höör och då var det en person som bor lite längre upp på gatan som tipsade oss om El-Basen i Skåne, även han hade fått hjälp av denne elektriker i Höör och på grund av att han endast hade gott att säga om denne elektriker i Höör valde även vi att vända oss till El-Basen i Skåne. Jag vet att denne elektriker i Höör med omnejd kan utföra det mesta inom elinstallationer i form av nyinstallation, elservice eller renovering och eftersom både vi och vår granne fick en sådan fin personlig service av denne elektriker vill jag nu tipsa er i Höör med omnejd som behöver en elektriker om det här företaget som jag vet kommer att kunna ge er all den hjälp som ni behöver. 

Du gillar kanske också...